Utama Bahasa Malaysia 中文版 Sumbangan Keahlian
Utama | Organisasi | Latar Belakang | Wanita | Pemuda | Kelab GKB | Galleri Gambar | Komen | <%= Request.ServerVariables("REMOTE_USER")%>  <%= now %>

... Parti Maju Sabah (Sabah Progressive Party) .... United We Build, Together We Progress in Gabungan

Put your views, comments on how to help Sabah regain its pride

Follow Sappmedia on Tweet

Borneo Herald

A little contribution goes a long way

Message

Yong Teck Lee: "This is my promise to you, that our struggle continues and I will always be by your side"...."Trust and integrity of the leaders are fundamental to the future of a country or a government or, in our case, SAPP as a serious political party of the future"

------------

Send us yours to publish

2009 Nov 8 - Cubaan SAPP hantar petisyen QEH kepada PM gagal

Cubaan SAPP hantar petisyen QEH kepada PM gagal

Kota Kinabalu: Parti Maju Sabah (SAPP) gagal dalam cubaannya untuk menyerahkan petisyen mengenai Hospital Queen Elizabeth kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak di Terminal VIP Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu pada Sabtu.

Delegasi SAPP yang diketuai oleh Setiausaha Agung Datuk Richard Yong bersama-sama dengan Ketua Penerangan, Chong Pit Fah dan Ketua Pemuda, Edward Dagul dinasihati oleh Setiausaha Politik kepada Perdana Menteri, Datuk Mohamad Fatmi Che Salleh supaya melakukannya pada lain masa!

Mereka berhasrat untuk menyerahkan petisyen itu yang mengandungi lebih dari 4,000 tandatangan yang menggesa Kerajaan Persekutuan agar mengambil tindakan pantas terhadap masalah QEH sebaik sahaja Najib tiba di sini.
 

Hanya seorang ahli Tanjong Papat CLC letak jawatan setakat ini.

Nov 10, 2008: Ibu pejabat SAPP ingin mengumumkan bahawa setakat hari ini hanya seorang daripada 1, 765 ahli di 18 cawangan kerusi Tanjong Papat secara rasmi telah keluar parti.

Surat bekas ahli Datuk Raymond Tan yang dikatakan bertarikh pada Sep 23, 2008 telah dihantar dengan tangan ke ibu pejabat SAPP oleh seorang kakitangan Kem.Pembangunan Infrastruktur hari ini..

Malam Mesra Warga Emas SAPP CLC Luyang

(Nov 1, 2008): Sebanyak 400 warga emas Luyang bersama keluarga mereka telah di rayakan di satu majlis Malam Mesra Warga Emas yang dianjurkan Pejabat Perhubungan DUN Luyang, Parti Maju Sabah, ataupun CLC SAPP Luyang di Dewan Serbaguna Luyang semalam.Copyright (C) 1996-2015 Sabah Progressive Party (R) All Rights Reserved
Pages maintained by Sabah Progressive Party